Jazeker! Ik vroeg € 100 voor de online cursus en gaf ‘m gratis weg bij een website vanaf € 500. De online cursus is op zichzelf al ontzettend waardevol voor je klanten, want ze scheppen helderheid over het hoe, wat en waarom van hun onderneming, ze leren hun ideale klanten beter kennen, en ze leren zich kort en bondig uitdrukken. In de woorden van een klant die alleen de cursus deed en daarna zelf haar eigen website maakte:

“Jouw online training heeft me geholpen om het daadwerkelijk te gaan doen: mijn eigen website maken. En dit ook concreet en duidelijk neer te zetten! Ik kwam in een ‘can-do modus’ terecht en had het vertrouwen, ook na het bekijken van je website, om het zelf te gaan starten.”

“Wat het mij heeft opgeleverd, is met name handige tips en vooral ‘doe-modus’ om zelf aan de slag te gaan. Ik vind met name de voorbeelden die je in het eerste deel gebruikt, handig en aansprekend. Zoals over missie, visie etc. Ik vond de voorbeelden, en sites als Pixabay ook erg handig. En lettertypes, en werken met kleuren enzo. Verder ook in ieder geval leuk om jouw voorbeeld te volgen, en zien hoe je mensen kunt aanspreken en tot actie kunt aanzetten. Wat je daarvoor nodig hebt etc. Dat neem ik ook mee in het opstarten van mijn eigen bedrijf. Dus dank!”

“De cursus (en jouw site) gaf me het vertrouwen om het te gaan doen, kwam echt in de can-do modus. Dus voor mij was het helemaal het goede moment. En het hielp me nog concreter te maken. Wist niet eigenlijk dat dit (het maken van een website) zelf wel te doen moest zijn. En dat is wel cool, dat je het dus ook zelf kunt doen!”