Herr Klusmeister

 

Duits vakmanschap in timmerwerk en andere klussen

“Ik kan je niet vertellen hoe blij ik ben met onze nieuwe boekenkast en het is onvoorstelbaar wat er allemaal in gang is gezet in mijn huis.”

“Gewoon écht goed en betrouwbaar.”

“Een Duitser die Jan heet, eerst geloofde ik er gewoon niks van. Maar nu weet ik het zeker: ‘pünktlich’ en ‘gründlich’ én… die gast kan timmeren!”

Ik ben Jan Richter, geboren en getogen in het noorden van Duitsland. Als timmerman maak ik meubels en interieurs, verricht ik renovaties en onderhoud en maak ik nieuwe dingen zoals een tuinhoek of uitbouw. Ik woon met mijn vriendin op de Utrechtse Heuvelrug en werk in de hele provincie Utrecht en soms daarbuiten.

Voor timmermanswerk en overige klussen werk ik graag samen met particulieren of collega’s die regelmatig een paar extra handen nodig hebben.

Zoek je een échte timmervakman en/of iemand die je professioneel helpt met klussen in en om het huis?

Mail me: janrichter.mail@gmx.de, of app: +49 159 0543 8947.

Ik kan alles maken.
Voorbeelden van mijn werk:

Je hebt last van hyperventilatie, of je raakt relatief snel buiten adem als je gaat sporten of in een spannende situatie bent. Je hebt (spannings)pijn in je rug, nek, schouders of hoofd. Je spijsvertering is rommelig zonder duidelijke oorzaak. (In al deze gevallen is het belangrijk dat je ook al bij de dokter bent geweest.) Er is meer, vraag gerust.

Je ervaart stress of bent overspannen, of hebt moeite met in actie komen of juist met loslaten, denkt of piekert veel, vindt het lastig om je grenzen te voelen en eren, je voelt je algemeen nerveus of hebt nog oud verdriet op te lossen. Dit zijn maar een paar voorbeelden.

Je wilt leven in het hier en nu, onderzoeken wie je ten diepste bent en wat je betekenis in de wereld is, je wilt een helder bewustzijn ontwikkelen en je niet meer onnodig identificeren met je gedachten, gevoelens, enz.

Neem contact op

© Jan Richter & Herr Klusmeister 2018. Mail, bel of app: +49 – 159 0543 8947.