Impact met je passie • vliegende start voor je website-business2022-11-21T17:34:38+01:00

Impact met je passie

Vliegende start voor je websitebusiness

Ben jij een (startende) websitebouwer? Gebruik dan mijn pakket Impact met je passie om jouw klanten snel blij te maken! Je mag mijn complete cursus en concept copy-pasten voor je eigen business.

Wat jij dan jouw klanten kunt bieden, is een online cursus die leidt tot inzicht en verdieping (ze gaan je zó dankbaar zijn!) PLUS een briefing waarmee jij voor hun de website bouwt.

Klanten betaalden mij € 500 voor hun website inclusief cursus, en dat is ook de prijs die jij mij betaalt voor het pakket. Met je eerste sale heb je je investering er dus al uit!

Dit aanbod is ideaal voor jou als je een online cursus aan je bestaande diensten wilt toevoegen, als je net start met websites maken, of voor designers, fotografen en tekstschrijvers die websites willen aanbieden als extra dienst.

Bestel nu >

“Je hebt een website voor me gebouwd, hebt me gecoacht en verder geholpen in mijn denken en hebt me geholpen meer inzicht te krijgen in het werk dat ik doe en wat ik als persoon daarin toevoeg.”

“Je bent heel open, geduldig, toegewijd en hebt een goed oog voor wat een website nodig heeft om gebruiksvriendelijk te zijn en de bezoeker ook tot actie aan te zetten.”

“Ze stelde me vragen over wat ik precies wilde, en liet me in vrijheid de keuzes maken die er werkelijk toe deden. Haar luistervaardigheid, snelle brein en grote kennis van zaken maken zo’n proces een plezier.”

“Judith was calm and extremely knowledgeable (…) I feel more inspired to work on my website and business now. Her presence and energy gave me a much needed lift.”

“Je bracht rust, inventariseerde onze wensen, gaf duidelijke adviezen en uitleg in groepsverband. De website is prachtig, schitterend in zijn eenvoud.”

“Judith is quick, sees exactly what is needed and moves with grace from the heart.”

“Judith verdiepte zich in waar het over gaat waarover wij info wilden verstrekken, ze dacht actief mee, ze doorziet/begrijpt snel, en (heel aangenaam) ze is duidelijk en to the point.”

Voorbeelden van websites die klanten maakten:

Het werkt zo:

1) Jouw klant doet de online cursus…

Impact met je passie is een online cursus die eindigt in een briefing voor de webbouwer (dat ben jij dus!). Stap voor stap verwoordt jouw klant kernachtig de essentie van hun zaak, stelt hij/zij website-prioriteiten, kiest kleuren en afbeeldingen en uiteindelijk levert ie het hele pakket als briefing bij jou in. Alleen al het doen van de cursus is een waardevolle leerweg! Ik verkocht de cursus los voor € 100, en als je je website door mij liet bouwen kreeg je ‘m gratis bij je site. Maar jij mag jouw eigen pricing natuurlijk helemaal zelf bepalen…

Bekijk de cursus >

2) Jij zwaait met je toverstaf…

Op basis van de briefing vul jij het Impact met je passie-template in met de kleuren, afbeeldingen en teksten van je klant. Natuurlijk gebruik je daarbij óók jouw eigen oog voor design en websitevormgeving, zodat karakter, stijl en boodschap van je klant optimaal tot hun recht komen.

Dit zeggen klanten over mij >

3) De website is klaar!

En dan is het dus al zo ver: de website is klaar. Je klant mag zichzelf in het zonnetje zetten: we hebben (licht)werk te doen.

Zij gingen je voor >

Wat ik heel mooi vind in het eindresultaat is dat het eenvoudig is qua tekst en beeld, essentievol. Het heeft voor mijn gevoel een bepaalde helderheid maar ook kracht. (…) Misschien nog wel het belangrijkste is dat ik mezelf heel erg herken in het resultaat. En dan is het goed, dan is het gelukt, geslaagd en voelt het vanuit m’n hart dat ik de slingers op kan hangen. Om te vieren, dat wie ik ben en wat ik doe, op een mooie manier zichtbaar is voor de buitenwereld.

Je hebt een website voor me gebouwd, hebt me gecoacht en verder geholpen in mijn denken en hebt me geholpen meer inzicht te krijgen in het werk dat ik doe en wat ik als persoon daarin toevoeg. Waardevolle kwaliteiten van jou zijn je rust, interesse, veelzijdigheid en vakvrouwschap. Ik ben weer dieper gezakt in mezelf en het werk dat ik doe. Ik heb geleerd en gevoeld dat ik nog meer mag staan voor wie ik ben en wat ik in de wereld wil zetten. Deze transformatie is nog niet afgerond, maar gaande ;-).

Mirjam Top-Termaat, Reiki Twente

Je bent heel open, geduldig, toegewijd en hebt een goed oog voor wat een website nodig heeft om gebruiksvriendelijk te zijn en de bezoeker ook tot actie aan te zetten. Je hebt een goede analytische blik en zakelijk inzicht wat dat betreft; ik vond jouw adviezen in deze vaak erg zinvol en behulpzaam. Je hebt me ook goed geholpen om me WordPress eigen te maken zodat ik er vooral zelf mee kan werken. Volgens mij is een van je kwaliteiten ook dat je erg flexibel bent en met de wensen van je cliënten kan meebewegen. Tot slot vond ik het ook gewoon heel gezellig en fijn om tijd met jou door te brengen om het website-werk heen, omdat je gewoon een heel prettig, fijn, en mooi iemand bent

Annick de Witt, Annickdewitt.com

Halleluja, geweldig! Wat een feedback, awesome. Echt verbazingwekkend goed. Ben er meteen mee aan het werk gegaan.

Paul Ricken

I thought I needed energy to get started with my website… but with you I find working on my website is giving me energy!

Margeaux, Chef Mango

Ik vind je heel echt en de communicatie verloopt fijn. Ik vind je teksten heel persoonlijk. Ik ben ook heel blij met de website zelf. Vind dat ik waar voor mijn geld heb gekregen en een heel mooi gebaar van je dat ik ook de cursus Impact met je passie gratis kreeg. En ik vind het fijn dat ik je af en toe nog een vraag kan stellen waar je antwoord op geeft.

Ik ben zo blij dat ik de keus heb gemaakt om iets uit te besteden wat een ander beter en sneller kan. Het voelt energetisch ook heel goed: niet al mijn geld voor mezelf willen houden maar het de wereld in laten stromen om andere te supporten in hun levensonderhoud, en in ruil krijg ik diensten of goederen terug waar ik weer heel blij van word. Win win.

Joris Boons, My Tiny Home

Jouw online training heeft me geholpen om het daadwerkelijk te gaan doen: mijn eigen website maken. En dit ook concreet en duidelijk neer te zetten! Ik kwam in een ‘can-do modus’ terecht en had het vertrouwen, ook na het bekijken van je website, om het zelf te gaan starten. Ik wilde het of helemaal zelf doen of met wat ondersteuning op bepaalde punten.

Marije Frijlink, Marije maakt helder

Judith heeft voor mij een blogsite gerealiseerd, en ik werd erg blij van het proces en het resultaat. Ze stelde me vragen over wat ik precies wilde, en liet me in vrijheid de keuzes maken die er werkelijk toe deden. Haar luistervaardigheid, snelle brein en grote kennis van zaken maken zo’n proces een plezier. Ook haar positieve energie en vitaliteit dragen iets ontastbaars bij. Oprecht aanbevolen.

Ton Bil

I had the pleasure of receiving Judith’s help in person. Not only did she immediately recognize the challenges that I was facing, but she was able to quickly rectify them. Judith was calm and extremely knowledgeable with how she delivered the help that I desperately needed. I feel more inspired to work on my website and business now. Her presence and energy gave me a much needed lift.

Richard Sykes

Met ons koor zaten wij dringend om een website verlegen, maar we hadden geen idee hoe wij dat aan moesten pakken. Je bracht rust, inventariseerde onze wensen, gaf duidelijke adviezen en uitleg in groepsverband. De website is prachtig, schitterend in zijn eenvoud. Ik ben nu ook minder bang voor de computer. Ik kon jou ook heel makkelijk benaderen met mijn vragen, en ik heb er een leuke hobby aan overgehouden. Dank je wel hiervoor.

Yvonne, De Muzidima's

It is truly a pleasure working with this young woman… Judith is quick, sees exactly what is needed and moves with grace from the heart. It is my pleasure to highly recommend this program she has spent a long dedicated time to develop. It is her authentic intention to empower those of us who love to live in a free way and deliver our gifts while being paid well. Just as we serve with our true expression, which is of the highest value!

Ananta Kranti, Spiritueel leraar
< Beluister deze prachtige referentie-meditatie van Pauline van der Lee, initiator van Een meditatie voor jou.
Mijn naam is Judith. Ik woon samen met mijn lief en onze dochter (2018) in een heerlijk bosrijk dorp. De rode draad in mijn werk is dat ik mensen ondersteun om het beste uit zichzelf te halen, als ademcoach en als websitebouwer.
Ruim twaalf jaar bouwde ik websites voor wereldverbeteraars. Ik maakte meer dan 250 websites variërend in prijs van € 500 tot € 5000. De essentials van een krachtige website verwoordde ik in een online cursus met bijpassend websitetemplate: Impact met je passie.

Recent zijn we naar Zweden verhuisd, om helemaal te gaan voor de natuur en om een workshopruimte voor retraites te bouwen in een prachtig bos, aan een meer.

Nu laat ik het webwerk achter me om me helemaal te richten op het geven van yoga, ademwerk en retreats. Maar mijn website-ervaring blijft beschikbaar voor websitebouwers die anderen willen helpen om hun licht te verspreiden.

Ik ontwikkelde en verkocht Impact met je passie (de cursus en het bijbehorende template) om do-gooders budgetvriendelijke websites aan te kunnen bieden. Dit pakket mag jij nu ZELF gebruiken om je EIGEN business en klanten te helpen groeien! Zo hoop ik dat mijn kennis en ervaring waardevol blijven voor de generatie na mij.

Ja, ik wil je spreken
Mijn naam is Judith. Ik woon samen met mijn lief en onze dochter (2018) in een heerlijk bosrijk dorp. De rode draad in mijn werk is dat ik mensen ondersteun om het beste uit zichzelf te halen, als ademcoach en als websitebouwer.

Ruim twaalf jaar bouwde ik websites voor wereldverbeteraars. Ik maakte meer dan 250 websites variërend in prijs van € 500 tot € 5000. De essentials van een krachtige website verwoordde ik in een online cursus met bijpassend websitetemplate: Impact met je passie.

Recent zijn we naar Zweden verhuisd, om helemaal te gaan voor de natuur en om een workshopruimte voor retraites te bouwen in een prachtig bos, aan een meer.

Nu laat ik het webwerk achter me om me helemaal te richten op het geven van yoga, ademwerk en retreats. Maar mijn website-ervaring blijft beschikbaar voor websitebouwers die anderen willen helpen om hun licht te verspreiden.

Ik ontwikkelde en verkocht Impact met je passie (de cursus en het bijbehorende template) om do-gooders budgetvriendelijke websites aan te kunnen bieden. Dit pakket mag jij nu ZELF gebruiken om je EIGEN business en klanten te helpen groeien! Zo hoop ik dat mijn kennis en ervaring waardevol blijven voor de generatie na mij.

Ja, ik wil contact

Misschien vraag je je af…

Voor wie is het bestemd?2022-11-19T23:26:48+01:00

Voor mensen die websites willen maken voor do-gooders (dat is geen must maar daar is de cursus wel inhoudelijk voor geschreven). Je wilt websites gaan aanbieden in het budget-segment, wellicht als binnenkomer voor klanten die later doorgroeien, of omdat je nu zelf nog lerende bent als webdesigner.

Of voor professionals zoals VA’s, business coaches, grafisch ontwerpers, foto- en videografen etc. voor wie websites geen core business zijn maar die ze wel graag als extra dienst willen kunnen aanbieden.

Hoe zit dat met de prijs?2022-11-19T23:26:48+01:00

Ik heb dit werk met superveel liefde gedaan voor mede-wereldverbeteraars. En ik wil graag dat de essentie van wat ik heb geleerd, doorgegeven kan worden. Ik wil het aanbieden voor een haalbare prijs, óók voor starters die nog niet veel verdienen. En ik wil dat je voelt dat het wat waard is. Daarom: € 500.

Ik bood de cursus gratis aan bij een website van € 500, dat noemde ik de Impact met je passie-website. Als jij dat ook doet, dan hoef je dus maar één website te verkopen om je investering er al uit te hebben.

In het begin doe je misschien één of twee dagen over het inrichten van de website aan de hand van de briefing van je klant. Zodra je er één gemaakt hebt, kun je dat format opslaan en gebruiken voor je volgende site. Je krijgt er steeds meer handigheid in en uiteindelijk ben je nog maar een halve dag met zo’n website bezig. De overige tijd kun je gebruiken voor extraatjes voor je klant, en om je eigen portfolio verder te ontwikkelen!

Dat is precies hoe ik het heb gedaan en hoe het voor mij werkte.

Wat moet ik zelf kunnen om dit aan mijn klanten aan te bieden?2022-11-19T23:26:48+01:00

Nou, het is natuurlijk leuk als je zin hebt om zelf websites te maken en daar ook een beetje handig in bent/begint te worden.

Je kunt je in het begin heel strak aan het template houden en later steeds meer variatie aanbieden. Dat maakt dit tot zo’n ideale springplank voor je website-business! Het is belangrijk dat je een theme hebt (zoals Avada, Infinite of Divi in WordPress, maar het kan ook met WIx of Squarespace etc.) of een plugin (zoals Elementorof WP Bakery) waarmee je vrijheid hebt om zelf te bouwen.

Voor de cursus adviseer ik een simpel e-mailmarketingprogramma voor beginners, daar maak je dan een e-mailserie in, of een online learning solution zoals Teach:able voor gevorderden.

Loop je vast in de uitvoering, dan kun je mij altijd inschakelen om je te helpen. Een halfuur vragen stellen zit al bij de prijs in!

Kan ik de cursus ook verkopen zonder website?2022-11-19T23:26:48+01:00

Jazeker! Ik vroeg € 100 voor de online cursus en gaf ‘m gratis weg bij een website vanaf € 500. De online cursus is op zichzelf al ontzettend waardevol voor je klanten, want ze scheppen helderheid over het hoe, wat en waarom van hun onderneming, ze leren hun ideale klanten beter kennen, en ze leren zich kort en bondig uitdrukken. In de woorden van een klant die alleen de cursus deed en daarna zelf haar eigen website maakte:

“Jouw online training heeft me geholpen om het daadwerkelijk te gaan doen: mijn eigen website maken. En dit ook concreet en duidelijk neer te zetten! Ik kwam in een ‘can-do modus’ terecht en had het vertrouwen, ook na het bekijken van je website, om het zelf te gaan starten.”

“Wat het mij heeft opgeleverd, is met name handige tips en vooral ‘doe-modus’ om zelf aan de slag te gaan. Ik vind met name de voorbeelden die je in het eerste deel gebruikt, handig en aansprekend. Zoals over missie, visie etc. Ik vond de voorbeelden, en sites als Pixabay ook erg handig. En lettertypes, en werken met kleuren enzo. Verder ook in ieder geval leuk om jouw voorbeeld te volgen, en zien hoe je mensen kunt aanspreken en tot actie kunt aanzetten. Wat je daarvoor nodig hebt etc. Dat neem ik ook mee in het opstarten van mijn eigen bedrijf. Dus dank!”

“De cursus (en jouw site) gaf me het vertrouwen om het te gaan doen, kwam echt in de can-do modus. Dus voor mij was het helemaal het goede moment. En het hielp me nog concreter te maken. Wist niet eigenlijk dat dit (het maken van een website) zelf wel te doen moest zijn. En dat is wel cool, dat je het dus ook zelf kunt doen!”

Wat krijg ik precies?2022-11-19T23:26:48+01:00

Je krijgt

  • Een video waarin ik je uitleg hoe ik zelf te werk ging bij het maken van deze ‘Impact met je passie’-websites.
  • De online cursus in de vorm van een document, ingedeeld in modules met uitleg, vragen, voorbeelden en opdrachten. Jij mag dit document zo doorsturen aan je klant, of copy-pasten naar bijvoorbeeld een e-mailserie of een online-programma zoals Teach:able of LearnPress.
  • Een website-template geschikt voor veruit de meeste klanten. De onderdelen van het template zijn genummerd en jouw klant vult onderdeel voor onderdeel in wat waar komt, dat is waar de cursus hem/haar bij helpt. De klant kiest dus zelf zijn/haar teksten en afbeeldingen. Jij gebruikt jouw lievelingseditor (een premium theme of bijvoorbeeld de plugin WP Bakery) voor de invulling van het template.
  • Video’s bij elke module. Nu doe ik die video’s, en jij bent natuurlijk jij, dus je gebruikt ze ter inspiratie om je eigen video’s te maken. Van video wordt elke cursus leuker!
  • 30 minuten live online call met mij om je te helpen bij de inrichting, uitvoering, marketing enz.
  • Optioneel: extra begeleiding om je te helpen bij het succesvol aanbieden van deze dienst. Hiervoor betaal je extra.

Wil je meer weten? Of ben je overtuigd? Ik hoor je hoe dan ook graag!

I’m all yours

Title

Go to Top