“Hebben jullie nog steeds interesse én voldoe je aan alle voorwaarden? Dan willen we voor 1 december een voorstelvideo van jullie hebben van maximaal 2 minuten!”

Dat was zo’n beetje de afsluiter van de grote online bijeenkomst van CPO Calimero op 15 november 2020. Na nog een grondige overweging hebben we besloten ervoor te gaan en… dit is de video waarmee we ons uiteindelijk hebben voorgesteld aan CPO Calimero en Ecowieck.

Yes! Begin december krijgen we de gehoopte e-mail: we worden uitgenodigd en gaan in januari kennismaken met Ellen, Hugo, Janneke en Martine!

In de dagen na het mailtje met de uitnodiging, realiseren we ons steeds meer dat dit wel eens echt kan gaan gebeuren. Vet spannend en heel gaaf! Het voelt als een uitdaging (want zo’n droom is leuk, maar dan moet je dus straks wel écht echt echt je eigen huis gaan bouwen! Whoeiii!), als een mooie invulling van de komende jaren van ons leven, en vooral als een periode waarin we ontzettend veel gaan leren en delen. Het voelt goed. Nou hopen dat de klik er wederzijds is/blijft en dat we in de loop van volgend jaar echt aan de slag kunnen in dit gave project.

(Voor wie het nog niet heeft gezien, hier vind je meer info over het tinyhouse-/ecowonenproject waar wij zo enthousiast van geworden zijn: cpo-calimero.nl. Inschrijving is inmiddels gesloten. In een andere blogpost zal ik er later meer over vertellen.)