(Nederlands: zie onder) Deep breath- and bodywork workshop using the conscious connected breath, bodywork and intention setting as a powerful framework for personal transformation and spiritual realisation. To participate, you should already be acquinted with the breathing technique and/or deep inner work. Any questions? Simply contact me.

Deze workshop is geschikt voor mensen die minimaal 1x eerder een ademsessie met verbonden ademhaling hebben gedaan of die anderszins bekend zijn met intensief innerlijk proceswerk en lichaamswerk. Bij twijfel of vragen: neem gerust contact op.

Leven in het nu. Luisteren naar de wijsheid van je lichaam. Het contact weer voelen met de Aarde. Je leven intentioneel leven. Flexibel, krachtig en in balans zijn. Loslaten wat je niet dient en ruimte creëren voor wat belangrijk is.

Dit alles kun je van nature. Maar soms brengen we onszelf van de wijs en laten we automatische (re)acties ons leven aansturen. Full body breathwork brengt je weer terug in het nu, waar je lichaam spreekt en je de weg wijst.

Tijdens deze workshop van 3 uur werk je met de adem, je lichaam en muziek om je denkgeest los te laten en stagnatie in je lichaam te bevrijden.

De ademtechniek die we beoefenen heet de bewuste verbonden ademhaling en wordt over de hele wereld al eeuwenlang gebruikt om een staat van bewustzijn te creëren waarin we fysiek, mentaal, emotioneel, en spiritueel ontwikkelen en helen.

De effecten zijn per individu en per sessie verschillend. Er kan een intense fysieke ervaring zijn zoals energiegolven, ongemak in een vastzittend gebied, schokken of trillen. Er kunnen emoties loskomen zoals verdriet, woede of vreugde. Je kunt een spirituele ervaring van eenheid, vrijheid en liefde krijgen. Het kan allemaal zacht en vloeiend zijn, of stevig en krachtig. We creëren een veilige setting waarin alles welkom is.

Om meer te lezen (in het Engels) over de bewuste verbonden ademhaling, zie juuth.com/breath.

De adem is de brug tussen lichaam en geest. Door de ademtechniek wordt het lichaam wakkergeschud. Tijdens de workshop luister je naar wat je lichaam te zeggen heeft om je te verbinden met je natuur en ruimte te maken voor je potentieel.

Wat we in de workshop doen, kun je (deels) ook thuis blijven toepassen. Je kunt full body breathwork gebruiken om emotioneel opgeruimd en fysiek fit te blijven.

Zondag 8 december 16.00 – 19.00 uur
De Buurtsteeg 7, Maarn
Kosten: € 45,-

Voorbereiding: breng een yoga- of campingmatje mee om op te liggen en eventueel een kussentje voor onder je hoofd. Draag gemakkelijk zittende kleding in laagjes. Breng ook een warm dekentje mee, warme sokken en een muts. Tijdens ademwerk kun je het koud krijgen, kleed je daarnaar.

Intentie: bezin je van tevoren op vragen of thema’s die nu voor jou leven. Merk op met welke plekken en sensaties in je lichaam ze verbonden zijn. Merk ook op hoe je adem verandert terwijl je je op deze thema’s bezint. Je hoeft niets te veranderen, alleen opmerken is al genoeg.