In 1 Dag Online2022-05-18T15:43:59+02:00

In 1 Dag Online

Impact met je passie

Laat jij je, ook in je werk, leiden door je hart? Ik help je met een website die vanuit jouw waarden beweegt. Zo spreek je de juiste mensen aan. En daar groeien we allemaal samen van. Dát is gezonde impact met je passie.

Zo werkt het:

1) Jij doet de online cursus…

Impact met je passie is een online cursus die eindigt in een briefing voor je webbouwer (moi). Stap voor stap verwoord je kernachtig de essentie van je zaak, stel je website-prioriteiten, kies je kleuren en afbeeldingen en uiteindelijk lever je het hele pakket als briefing bij mij in.

2) Ik zwaai met mijn toverstaf…

Op basis van jouw briefing vul ik het Impact met je passie-template in met jouw kleuren, afbeeldingen en teksten. Natuurlijk gebruik ik daarbij óók mijn geoefende oog voor design en websitevormgeving, zodat jouw karakter, stijl en boodschap optimaal tot hun recht komen.

3) Je website is klaar!

En dan is het dus écht zo ver: je website is klaar. Kom maar tevoorschijn en get to business. We hebben (licht)werk te doen.

Een website kost € 500 plus € 60 voor je themalicentie. Daarmee kun je ook na oplevering nog tot in lengte van jaren verder groeien en ontwikkelen!

“Je hebt een website voor me gebouwd, hebt me gecoacht en verder geholpen in mijn denken en hebt me geholpen meer inzicht te krijgen in het werk dat ik doe en wat ik als persoon daarin toevoeg.”

“Je bent heel open, geduldig, toegewijd en hebt een goed oog voor wat een website nodig heeft om gebruiksvriendelijk te zijn en de bezoeker ook tot actie aan te zetten.”

“Ze stelde me vragen over wat ik precies wilde, en liet me in vrijheid de keuzes maken die er werkelijk toe deden. Haar luistervaardigheid, snelle brein en grote kennis van zaken maken zo’n proces een plezier.”

“Judith was calm and extremely knowledgeable (…) I feel more inspired to work on my website and business now. Her presence and energy gave me a much needed lift.”

“Je bracht rust, inventariseerde onze wensen, gaf duidelijke adviezen en uitleg in groepsverband. De website is prachtig, schitterend in zijn eenvoud.”

“Judith is quick, sees exactly what is needed and moves with grace from the heart.”

“Judith verdiepte zich in waar het over gaat waarover wij info wilden verstrekken, ze dacht actief mee, ze doorziet/begrijpt snel, en (heel aangenaam) ze is duidelijk en to the point.”

Over mij

Mijn naam is Judith. Ik woon samen met mijn lief en onze dochter (2018) in een heerlijk bosrijk dorp. De rode draad in mijn werk is dat ik mensen ondersteun om het beste uit zichzelf te halen.
Het maken van je website is een enorm uitdagend proces waar je waarschijnlijk best wel wat hulp bij kan gebruiken.
Ik help je om het simpel te houden: essentieel en doeltreffend.
Én ik wil dat je tranen in je ogen krijgt, omdat je je eigen website zo mooi en herkenbaar vindt. Of van opluchting dat het klaar is. Of allebei ;).
Als jouw werk een force for good is in de wereld, laten we dan samen werken aan jouw websucces.
Juuth, ik wil je spreken

Over mij

Mijn naam is Judith. Ik woon samen met mijn lief en onze dochter (2018) in een heerlijk bosrijk dorp. De rode draad in mijn werk is dat ik mensen ondersteun om het beste uit zichzelf te halen.
Het maken van je website is een enorm uitdagend proces waar je waarschijnlijk best wel wat hulp bij kan gebruiken. Ik help je om het simpel te houden: essentieel en doeltreffend.
Én ik wil dat je tranen in je ogen krijgt, omdat je je eigen website zo mooi en herkenbaar vindt. Of van opluchting dat het klaar is. Of allebei ;).
Als jouw werk een force for good is in de wereld, laten we dan samen werken aan jouw websucces.
Juuth, ik wil je spreken

Wat ik heel mooi vind in het eindresultaat is dat het eenvoudig is qua tekst en beeld, essentievol. Het heeft voor mijn gevoel een bepaalde helderheid maar ook kracht. (…) Misschien nog wel het belangrijkste is dat ik mezelf heel erg herken in het resultaat. En dan is het goed, dan is het gelukt, geslaagd en voelt het vanuit m’n hart dat ik de slingers op kan hangen. Om te vieren, dat wie ik ben en wat ik doe, op een mooie manier zichtbaar is voor de buitenwereld.

Je hebt een website voor me gebouwd, hebt me gecoacht en verder geholpen in mijn denken en hebt me geholpen meer inzicht te krijgen in het werk dat ik doe en wat ik als persoon daarin toevoeg. Waardevolle kwaliteiten van jou zijn je rust, interesse, veelzijdigheid en vakvrouwschap. Ik ben weer dieper gezakt in mezelf en het werk dat ik doe. Ik heb geleerd en gevoeld dat ik nog meer mag staan voor wie ik ben en wat ik in de wereld wil zetten. Deze transformatie is nog niet afgerond, maar gaande ;-).

Mirjam Top-Termaat, Reiki Twente

Je bent heel open, geduldig, toegewijd en hebt een goed oog voor wat een website nodig heeft om gebruiksvriendelijk te zijn en de bezoeker ook tot actie aan te zetten. Je hebt een goede analytische blik en zakelijk inzicht wat dat betreft; ik vond jouw adviezen in deze vaak erg zinvol en behulpzaam. Je hebt me ook goed geholpen om me WordPress eigen te maken zodat ik er vooral zelf mee kan werken. Volgens mij is een van je kwaliteiten ook dat je erg flexibel bent en met de wensen van je cliënten kan meebewegen. Tot slot vond ik het ook gewoon heel gezellig en fijn om tijd met jou door te brengen om het website-werk heen, omdat je gewoon een heel prettig, fijn, en mooi iemand bent

Annick de Witt, Annickdewitt.com

Halleluja, geweldig! Wat een feedback, awesome. Echt verbazingwekkend goed. Ben er meteen mee aan het werk gegaan.

Paul Ricken

I thought I needed energy to get started with my website… but with you I find working on my website is giving me energy!

Margeaux, Chef Mango

Ik vind je heel echt en de communicatie verloopt fijn. Ik vind je teksten heel persoonlijk. Ik ben ook heel blij met de website zelf. Vind dat ik waar voor mijn geld heb gekregen en een heel mooi gebaar van je dat ik ook de cursus Impact met je passie gratis kreeg. En ik vind het fijn dat ik je af en toe nog een vraag kan stellen waar je antwoord op geeft.

Ik ben zo blij dat ik de keus heb gemaakt om iets uit te besteden wat een ander beter en sneller kan. Het voelt energetisch ook heel goed: niet al mijn geld voor mezelf willen houden maar het de wereld in laten stromen om andere te supporten in hun levensonderhoud, en in ruil krijg ik diensten of goederen terug waar ik weer heel blij van word. Win win.

Joris Boons, My Tiny Home

Jouw online training heeft me geholpen om het daadwerkelijk te gaan doen: mijn eigen website maken. En dit ook concreet en duidelijk neer te zetten! Ik kwam in een ‘can-do modus’ terecht en had het vertrouwen, ook na het bekijken van je website, om het zelf te gaan starten. Ik wilde het of helemaal zelf doen of met wat ondersteuning op bepaalde punten.

Marije Frijlink, Marije maakt helder

Judith heeft voor mij een blogsite gerealiseerd, en ik werd erg blij van het proces en het resultaat. Ze stelde me vragen over wat ik precies wilde, en liet me in vrijheid de keuzes maken die er werkelijk toe deden. Haar luistervaardigheid, snelle brein en grote kennis van zaken maken zo’n proces een plezier. Ook haar positieve energie en vitaliteit dragen iets ontastbaars bij. Oprecht aanbevolen.

Ton Bil

I had the pleasure of receiving Judith’s help in person. Not only did she immediately recognize the challenges that I was facing, but she was able to quickly rectify them. Judith was calm and extremely knowledgeable with how she delivered the help that I desperately needed. I feel more inspired to work on my website and business now. Her presence and energy gave me a much needed lift.

Richard Sykes

Met ons koor zaten wij dringend om een website verlegen, maar we hadden geen idee hoe wij dat aan moesten pakken. Je bracht rust, inventariseerde onze wensen, gaf duidelijke adviezen en uitleg in groepsverband. De website is prachtig, schitterend in zijn eenvoud. Ik ben nu ook minder bang voor de computer. Ik kon jou ook heel makkelijk benaderen met mijn vragen, en ik heb er een leuke hobby aan overgehouden. Dank je wel hiervoor.

Yvonne, De Muzidima's

It is truly a pleasure working with this young woman… Judith is quick, sees exactly what is needed and moves with grace from the heart. It is my pleasure to highly recommend this program she has spent a long dedicated time to develop. It is her authentic intention to empower those of us who love to live in a free way and deliver our gifts while being paid well. Just as we serve with our true expression, which is of the highest value!

Ananta Kranti, Spiritueel leraar
Beluister deze prachtige referentie-meditatie van Pauline van der Lee, spiritueel leraar en initiator van Een meditatie voor jou.
<

Van mijn blog…

Contact

Wil jij ook een website?

kost maar € 560 (exclusief hosting, inclusief theme)

Ga naar de In 1 Dag Online School en boek daar zelf jouw online cursus Impact met je passie. Je kunt direct beginnen en ik neem contact met je op om verdere afspraken te maken over de betaling en planning. Heb je nog vragen, stel die dan hier of via mail: judith@in1dagonline.nl. Ik kijk naar je uit :).

Start de online cursus nu (gratis bij je website)

Title

Go to Top