Een website maken in 1 dag: met een goede planning en voorbereiding kan dat echt! Hieronder beschrijf ik het geheim van de smid ;).

Intakefase: kennismaken en vragenformulier

Als we verkennen of we samen jouw website willen maken, maken we eerst natuurlijk kennis om te zien of het klikt. Meestal gaat dat telefonisch of via Skype, soms ook live. Je kunt me dan alles vertellen over je onderneming of project, je doelen en je aspiraties. Samen bepalen we wat jouw website moet kunnen om die doelen waar te maken.

Kiezen we ervoor om met elkaar in zee te gaan, dan vul je aansluitend een online vragenlijst in over (onder meer) je doelgroepen en hun vragen/belangen, de gewenste look en feel van je site en voorbeelden van websites die je mooi en goed vindt. Je antwoorden op de vragen vormen samen ons werkdocument.

Ook lever je dan de benodigde technische gegevens aan, zoals je domeinnaam, als je die al hebt (anders kan ik die helpen verzorgen).

De Webdag

Na de intakefase bouwen we in 1 dag je website op. Dit doen we aan de hand van een stappenplan waar we de hele werkdag mee zoet zullen zijn. Aan het einde van de dag staat het complete raamwerk van je website en ben je zelf in staat om teksten te plaatsen en veranderen, afbeeldingen te uploaden en blogberichten met afbeeldingen te plaatsen.

Afhankelijk van je eigen wensen en voorbereiding is je website dan al helemaal af, of kun je er nog wat verder aan sleutelen. Veel mensen vinden dat erg leuk om te doen, er gaat een wereld voor ze open!

Het kan binnen een dag doordat we bij iedere nieuwe stap direct kunnen afstemmen hoe jij het wilt hebben. Ik verzorg het technische deel, terwijl jij leert werken met WordPress. Is er later toch iets WordPress-gerelateerds waar je niet uitkomt, kun je me altijd bellen. Ik help je dan door je uit te leggen hoe je het zelf kunt doen, die service zit bij de prijs in.

Servicekaarten

Heb je meerwerk of wil je het onderhoud uitbesteden, dan krijg je via de klantenservicekaart korting op mijn uurtarief.

Evaluatie en nazorg

Na de oplevering vraag ik je om een korte evaluatie in te vullen. Hierop kun je je feedback kwijt, eventuele aanvullende wensen en natuurlijk wat je sterk vond aan onze samenwerking.

Maatwerk

Misschien gaat jouw project de grenzen van 1 dag te buiten. Of misschien wil je het proces graag over twee dagen/dagdelen uitsmeren. Dat kan ook! Bel of mail me gerust, stel je vragen en we kijken samen wat mogelijk is.

Klinkt goed? Neem contact op!