In een prachtige samenloop heeft zich juist nu een tinyhousebouwer en -adviseur bij mij gemeld om zijn website te maken: Joris Boons van My Tiny Home. Hij heeft eerst mijn online cursus Impact met je passie gedaan en zijn website is nu in de maak.

Hoewel ik (nog) geen persoonlijke ervaring met zijn werk heb, heb ik wel door onze samenwerking een goede indruk van zijn expertise en kwaliteiten gekregen. En omdat ik weet dat deze blog veel gelezen wordt door (aspirant-)tinyhousebewoners, deel ik het meteen maar even. Het is redelijk om aan te nemen dat jullie wat aan Joris kunnen hebben en vice versa!

Joris heeft expertise als ingenieur en een duidelijke visie op organisch bouwen met biobased materialen. Hij kan je alles uit handen nemen, of vanaf de zijlijn adviseren, of je kunt een cursus ‘Bouw je eigen tiny house’ bij hem doen.

Wij zijn zelf in elk geval enthousiast om iemand te kennen die een mooie aanvulling vormt op Jan. Jan is retehandig als timmerman-meubelmaker, creatief en technisch talent, maar als je voor het eerst een heel huis zelf gaat bouwen, dan kan je daar wel een ervaren paar extra ogen en hersens bij gebruiken.

Wie weet wat voor mooie matches hier nog uit komen!

Mytinyhome.nl