Hey ondernemer, ben je al flink op dreef, of zit het idee nog vooral in je hoofd? Zoek je creatieve geesten die je met je meedenken, of investeerders en hands-on partners die vermarkten wat jij al hebt uitgewerkt? Een stok achter de deur om je bezig te houden, een stagiair omdat het allemaal net wat te veel wordt of ‘gewoon’ een juichende menigte die je aanmoedigt waar je maar gaat?

Je vindt ze op Twitter, Facebook, LinkedIn en andere sociale media. Je deelt je ervaringen en ziet hoe mensen reageren op wat jij doet. Creëer interactie, in welk stadium van je onderneming je ook bent. Het is goed voor jou, goed voor je klanten. Een trouwe schare ‘fans’ is goud waard in je bedrijf.

Er is natuurlijk wel wijsheid te betrachten in het gebruik van sociale media. Hier op mijn blog deel ik kennis over hoe je sociale media kunt inzetten voor je werk. Ben je pas gestart? Maak ook dan je onderneming nu al zichtbaar voor je toekomstige klanten. Als je ervaringen, plannen en vragen deelt, zullen er deuren voor je open gaan.

Check hier hoe je met je online communicatie aan de slag kunt! En kom mij eens uitchecken op Facebook of Twitter