Zeg eens “Ja”?

Lekker hè? “Ja” opent deuren. Het trekt mondhoeken omhoog en legt kansen bloot. “Nee” doet het tegenovergestelde. Probeer vandaag maar eens op alles JA te zeggen. Op ieder idee van jou of een ander. Zeg ja, vraag door, denk mee.

In je onderneming maakt het een wereld van verschil of je JA weet te zeggen op de juiste momenten. In het verleden heb ik me er nog wel eens van laten weerhouden om ergens aan te beginnen, omdat ik het einde niet kende. Het is niet voor iedereen natuurlijk om zo maar ergens in te springen. En toch, als er iets is dat me telkens weer verrast, dan is het de kracht van JA. De rest komt onderweg wel.

In een workshop Authentiek Spreken die ik laatst volgde, kun je oefenen met JA zeggen. Je leert bouwen op je eigen creativiteit en flexibiliteit in onvoorbereide situaties. In de loop van de training krijg je een plaatje te zien dat het startpunt is voor jouw presentatie. Je hebt dan al geleerd om mentaal JA te zeggen tegen alles wat zich aandient. Zonder uitzondering brachten de groepsgenoten een onderhoudend tot zelfs boeiend of ontroerend verhaal. Dat is goud waard, niet alleen voor groepssprekers maar ook voor ondernemers die open willen staan voor de wereld aan kansen die voor ze ligt.

Zeg nu JA; 1 dag van je tijd om je onderneming een vliegende (door)start te geven. Change-proof: heb jij een nieuw idee, groeit je website met je mee. Ik help je het juiste design en de juiste indeling kiezen, zodat jij de volgende stap in je onderneming kunt zetten.