Hier is een interview van Tim Ferriss met Seth Godin, twee grote voorbeelden op het gebied van ondernemen, avonturieren en sociaal/moreel bewust marketen.

Zeer de moeite waard, want verfrissend om de intelligente, wakkere, warme, succesvolle persoon van Seth Godin uitgebreid aan het woord te horen over zijn keuzes, afwegingen en tips.

Hij heeft het onder meer over de oorzaak van de ‘entrepreneurial block’ en wat er aan te doen, over de boeken die hij luistert/leest en hoe hij zijn tijd en aandacht verdeelt.

Eén ding wat ik van Seth Godin heb overgenomen, is (bijna) dagelijks een blogpost te schrijven. Het kleinste idee of de kleinste spark of joy waar ik iets aan heb gedurende een dag, deel ik ook graag met mijn lezers. En er zijn steeds meer van jullie! Dat hangt vast samen, denk ik zo :).

Enjoy:

http://fourhourworkweek.com/2016/02/10/seth-godin/